• Obțineți cunoștințe noi împreună cu Visa!

Studiați pe cele mai bune platforme de instruire online împreună cu Visa!

Cursuri online edX

Învățați pe platforma online interactivă edX care a fost creată de Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) și Universitatea Harvard pentru cei cărora nu le place modelul clasic de învățare. O gamă largă de specializări și o oportunitate excelentă de a înainta în carieră. Iar deținătorii de carduri Visa au parte de 15% reducere la toate cursurile, folosind codul special VISA15.

Oferta este valabilă pentru deținătorii tuturor cardurilor Visa până la 30 septembrie 2023.

Pentru a profita de reducere, asigurați-vă că sunteți înregistrați la edX.

Codul este valabil pentru peste 2500 de cursuri care sunt deschise în prezent.

Codul poate fi folosit doar pentru cursuri individuale și nu pentru programe. De asemenea, nu poate fi folosit pentru cursurile PennX sau StanfordX.

Codul este valabil până la 30 septembrie 2023, orele 23:59:59.

Un singur curs vă poate schimba viitorul. 10% reducere la cursurile la Emeritus cu Visa

Emeritus

Îmbunătățiți-vă abilitățile profesionale cu Emeritus – alegeți dintre peste 10 specializări diferite și, posibil, tocmai din acest curs veți afla ceva care vă va schimba radical modul în care vedeți profesia aleasă. Pentru a face studiile mai plăcute, tuturor deținătorilor de carduri Visa li se oferă 10% reducere la anumite cursuri.

Oferta este valabilă pentru deținătorii tuturor cardurilor Visa până la 30 septembrie 2023.

Pentru a profita de oferta specială, accesați linkul și introduceți datele dvs.

Detaliile ofertei se bazează pe informațiile furnizate de Vânzător. Visa nu garantează că informațiile furnizate sunt corecte. Vă rugăm să contactați Vânzătorul pentru a confirma disponibilitatea și valabilitatea ofertei.

GetSmarter

Obțineți cunoștințe de la cele mai bune universități din lume în 6-8 săptămâni pe platforma GetSmarter cu 15% reducere, plătind cu cardul Visa. Platforma vă oferă oportunitatea nu doar să stăpâniți programe de studii de licență, ci și să obțineți aptitudini moderne cheie, cum ar fi abilități de lider și competențe tehnice și tehnologice.

Oferta este valabilă pentru deținătorii tuturor cardurilor Visa până la 30 septembrie 2023.

Pentru a beneficia de reducere, utilizați codul promoțional 2UESGSVISA15 pe site-ul web GetSmarter.

Acest cod este valabil doar pentru deținătorii de carduri Visa și nu este transferabil. Codul nu poate fi răscumpărat pentru numerar sau credit, este valabil în funcție de disponibilitatea cursului aplicabil și trebuie să fie utilizat până la 30 septembrie 2023.

Oferta se aplică doar cursurilor online GetSmarter scurte care sunt enumerate pe site.

Termenele și condițiile suplimentare care se aplică tuturor înregistrărilor la curs pot fi găsite pe site-ul GetSmarter: https://www.getsmarter.com/terms-and-conditions-for-students.

Pentru informații privind tarifele pentru instruirea corporativă, vă rugăm să contactați GetSmarter direct la [email protected].

Vă atenționăm că oferta nu este disponibilă pentru următoarele teritorii: Republica Islamică Iran, Republica Cuba, Republica Arabă Siriană, Sudan, Republica Populară Democrată Coreea, Republica Autonomă Crimeea, Somalia, Federația Rusă.

Skillshare

Realizați-vă visurile creative cu Visa. Plătiți un abonament anual la Skillshare cu cardul dvs. Visa și obțineți nu doar acces la mii de videoclipuri inspiratoare și tutoriale video, ci și 40% reducere la abonamentul anual la oricare curs doriți.

Oferta este valabilă pentru deținătorii tuturor cardurilor Visa până la 30 septembrie 2023.

Oferta este valabilă doar pentru noii utilizatori Skillshare.

Pentru a profita de ofertă, efectuați o plată validă cu cardul de credit.

Oferta nu poate fi combinată cu alte oferte.

Fiecare deținător de card poate beneficia de oferta o singură dată.

Utilizatorul va fi taxat după încheierea abonamentului gratuit dacă nu îl va anula. Oferta este valabilă doar pentru deținătorii de carduri Visa eligibili.

Versiunea de încercare se supune Termenelor și condițiilor Skillshare: https://www.skillshare.com/terms.