Beneficiați de serviciul de ambalare gratuită a bagajelor cu cardurile premium Visa

Acum aveți cu un punct mai puțin în lista dvs. de lucruri de făcut înainte de orice călătorie, deoarece cu cardurile premium Visa vă este disponibil serviciul de ambalare gratuită a bagajelor în Aeroportul Internațional Nursultan Nazarbayev din Astana și Aeroportul Internațional Almaty.

Cum să beneficiați de privilegiu:

Pentru a beneficia de ambalarea gratuită a bagajelor:

  1. Apropiați-vă de ghișeul de ambalare a bagajelor și spuneți angajatului aeroportului că doriți să utilizați serviciul.
  2. Prezentați angajatului cardul dvs. premium Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite, Visa Platinum Business sau Visa Signature Business.
  3. Angajatul va verifica cardul pentru a vedea dacă numărul de ambalări gratuite este disponibil, utilizând terminalul de validare. Dacă cardul este activ și sunt disponibile serviciile de ambalare gratuită, angajatul de la ghișeu vă va oferi serviciul gratuit. Dacă nu, angajatul vă va oferi să efectuați plata.

Termeni și condiții:

În cursul unui an calendaristic, deținătorii de cardurile premium Visa au acces la serviciu:

  • cu cardurile Visa Platinum — de 2 ori pe an;
  • cu cardurile Visa Signature — de 10 ori pe an;
  • cu cardurile Visa Infinite — un număr nelimitat de ori.

Deținătorii de cardurile premium de afaceri Visa au acces la serviciul de ambalare gratuită a bagajelor de 2 ori în cursul unui an calendaristic cu cardul Visa Platinum Business și de 6 ori cu cardul Visa Signature Business.

Vă rugăm să notați că pot fi prevăzute sume minime ale plăților pe lună pentru ca deținătorii de cardurile Visa să poată beneficia de serviciu. Pentru a clarifica acest lucru înainte de călătorie, vă rugăm să contactați banca care a emis cardul dvs. premium Visa sau să utilizați serviciul Concierge Visa care vă va oferi informațiile necesare.

Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2024 pentru deținătorii de cardurile Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite, Visa Platinum Business și Visa Signature Business care sunt active și nu au expirat.

Bucurați-vă de fiecare zbor cu cardurile premium Visa!

Întrebări și răspunsuri frecvente: