Cum vă avantajează platforma 2U GetSmarter afacerea dvs.?

GetSmarter sponsorizat de 2U, Inc. – este o companie de educație digitală care colaborează cu universități de top din lume pentru a selecta, dezvolta și oferi cursuri online scurte premium, cu accent pe profitul de pe urma învățării bazate pe date. GetSmarter oferă programe care vizează nu numai obținerea unei diplome, ci și dezvoltarea abilităților moderne cheie, cum ar fi conducerea și tehnologia.

De ce 2U GetSmarter?

  • o platformă intuitivă clară care oferă cursuri pe termen scurt de la instituții de învățământ de renume.
  • opțiuni de plată flexibile.
  • o selecție excelentă de cursuri scurte, inclusiv cele bazate pe competențe, care sunt excelente pentru dezvoltarea carierei.

Ofertă specială de la 2U GetSmarter pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți o reducere de 15% la cursurile online pe termen scurt 2U GetSmarter cu Business Card Visa.

Cum să profitați de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Copiați codul cuponului și faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina ofertei.
  3. Utilizați codul de cupon la finalizarea comenzii pentru a obține reducere.

Oferta este valabilă de la 01 octombrie 2023, 00:00 GMT până la 30 septembrie 2024, 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru Partener.
Acest cod este valabil numai pentru deținătorii de card Visa și nu este transferabil.
Acest cod nu poate fi valorificat în numerar sau credit, în funcție de disponibilitatea locurilor la cursul relevant. Oferta se aplică numai pentru anumite cursuri online pe termen scurt 2U GetSmarter enumerate pe site.
Termeni și condiții suplimentare care se aplică tuturor înregistrărilor la curs pot fi găsite pe site-ul web GetSmarter: https://www.getsmarter.com/terms-and-conditions-for-students. Pentru a afla tarife corporative, contactați GetSmarter direct la [email protected].

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.