Visa Platinum Business card

 

Visa Platinum Business este un card de afaceri premium, potrivit pentru cei care călătoresc frecvent în interesele companiei și își trimit angajații în călătorii de afaceri, au un nivel crescut de cheltuieli și sunt obișnuiți cu un confort deosebit. Cardul este ușor de utilizat și-i permite titularului să obțină privilegii și avantaje suplimentare din partea Visa. Clienții au acces la un program de asigurare, saloane de afaceri, o soluție de gestionare și control al cheltuielilor, reduceri și oferte speciale de la Visa și parteneri. 

Avantajele cardurilor business

Sistem de raportare convenabil

Cumpărături online și offline

Opțiuni flexibile

Control financiar avansat

Nivel ridicat de deservire și protecție

Acceptarea cardului în întreaga lume


Privilegii speciale pentru deținători

Acces gratuit la saloanele Lounge Key

Serviciul Fast Track gratuit

Acces gratuit la salonul Lounge VIP din aeroportul Astana

Asigurare împotriva utilizării abuzive a cardurilor corporative (CLWI)

Servicii exclusive în hotelurile Visa Luxury Hotel Collection

Asigurare completă internațională pe timpul călătoriilor

Serviciul global de asistență pentru clienți GCAS


Oferte pentru deținătorii de carduri business

Partenerii noștri vă vor face gestionarea afacerii și mai convenabilă. Indiferent de etapa la care vă aflați, veți beneficia de ajutor specializat. Consultați soluțiile de afaceri de mai jos și activați serviciile alese, folosind chatbot-ul VisaConcierge.

Cum activez chatbot-ul?

Cu chatbot-ul Visa.Concierge, deținătorii de carduri comerciale Visa Business și Visa Platinum Business pot afla despre toate avantajele cardului lor într-un singur loc. Conectând chatbot-ul într-unul dintre messengerele folosite, obțineți un asistent virtual care vă permite să:

  • Contactați serviciul de concierge pentru a rezolva rapid și fără efort problemele de zi cu zi;
  • Aflați informații despre ofertele speciale pentru cardurile premium.

Platforma de sprijin pentru IMM-uri

IMM-urile stau la baza economiei noastre. Fie că sunteți la început de drum, fie că vă dezvoltați deja propria afacere, suntem aici pentru a vă ajuta.

Începeți propria afacere

Doar o idee sau un plan de a ieși pe piață cu un nou serviciu nu sunt suficiente. Lansarea unei afaceri implică, printre altele, planificarea aspectelor financiare, calcularea costurilor de lansare și înțelegerea tipurilor de plăți pe care le veți accepta.

Gestionați-vă afacerea

Dacă v-ați lansat deja propria afacere sau sunteți pe calea de a o face, trebuie să vă asigurați că vă gestionați corect finanțele, vânzările (directe și online) și reputația în internet.

Dezvoltați-vă afacerea

Revizuirea propriilor eforturi de marketing și identificarea unei strategii potrivite de comunicare pe rețelele de socializare vor ajuta afacerea dvs. să crească în direcția necesară.


Pentru a perfecta un card Visa Platinum Business, adresați-vă la oricare dintre băncile partenere: