Cum vă avantajează platforma Sprinto businessul dvs.?

Sprinto – este o platformă care funcționează cu orice configurație cloud și vă ajută să monitorizați riscurile și controalele din cadrul organizației dintr-un singur tablou de bord.

De ce Sprinto?

  • integrarea ușoară a platformei cu configurația dvs. de cloud pentru a consolida riscurile, a compara elemente de control și a efectua verificări complet automatizate.
  • adaptabilitatea platformei, care vă permite să organizați, să stimulați și să înregistrați acțiuni corective pentru fiecare sarcină în mod continuu și într-o formă convenabilă pentru auditare.
  • suport de expert pentru implementarea controalelor și metodelor potrivite.

Ofertă specială de la Sprinto pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți o reducere de 10% la toate platformele acceptate de Sprinto cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina cu oferte.
  3. Faceți clic pe butonul „Get a Personal Demo” și completați toate câmpurile obligatorii din formularul de înregistrare.
  4. După ce faceți clic pe butonul „Get a Personal Demo”, veți fi redirecționat pentru a programa o întâlnire și veți primi o confirmare pe adresa dvs. de e-mail înregistrată după ce sesiunea demo este finalizată.
  5. Un reprezentant Sprinto vă va contacta în continuare în timpul sesiunii demo.

Oferta valabilă de la 01 septembrie 2023, ora 00:00 GMT, până la 31 august 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Reducerea de 10% se aplică tuturor platformelor oferite de Sprinto. Această reducere de 10% se va aplica numai clienților noi Sprinto.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.