Cum este util sistemul EngageBay pentru businessul dvs.?

Platforma online EngageBay oferă campanii de marketing prin e-mail, formulare web personalizate, un puternic generator de pagini de destinație, automatizare de marketing, secvențe de e-mail, monitorizare a rețelelor sociale, un sistem puternic de gestionare a conținutului și multe altele.

De ce EngageBay?

  • capacitatea de a colecta și analiza toate datele privind interacțiunea cu clienții, precum și de a atrage noi clienți potențiali prin formulare de captare și ferestre pop-up pe site-uri web.
  • disponibilitatea instrumentelor de email marketing, cu ajutorul cărora puteți lansa campanii de marketing, de servicii, cele informaționale și alte tipuri de campanii de e-mail, precum și să urmăriți performanța acestora (deschideri, clicuri și alte valori).
  • posibilitatea de a dezvolta și automatiza o pâlnie de vânzări prin lansarea de trimiteri poştale automate bazate pe anumite acțiuni ale vizitatorilor pe un site web, serviciu sau aplicație.
  • platformă CRM încorporată, care include un modul pentru managementul contactelor, segmentarea contactelor pentru direcționarea campaniilor de publicitate, managementul sarcinilor, planificarea evenimentelor, întâlniri etc.
  • prezența unui modul de automatizare a vânzărilor, cu ajutorul căruia puteți controla comenzile și tranzacțiile, puteți efectua urmărirea e-mailurilor și să efectuați apeluri de intrare și de ieșire direct din CRM folosind opțiunea de telefonie online.

Ofertă specială de la EngageBay pentru posesorii de Business Card Visa.

Obțineți o reducere de 30% la orice plan de la EngageBay cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului pentru înregistrare.
  3. Plătiţi cu Business Card Visa al dvs. pentru a profita de ofertă.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Se aplică termenii și condițiile standard ale EngageBay (https://www.engagebay.com/legal/terms-of-service).

Termeni şi condiții Visa.

Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.