Cum este util serviciul SaneBox în businessul dvs.?

SaneBox – este un software de gestionare a e-mailurilor care folosește inteligența artificială pentru a vă organiza căsuța de e-mail pentru a limita factori de distragere și pentru a îmbunătăți productivitatea.

De ce SaneBox?

  • interfață ușor de utilizat, care face procesul de configurare intuitiv și simplu.
  • compatibil cu cele mai populare platforme de e-mail precum Google, Office 365 și iCloud.
  • disponibilitatea asistenței pentru clienți (centru de ajutor, chat, e-mail și telefon).

Ofertă specială de la SaneBox pentru posesorii de Business Card Visa

Economisiți 25 de dolari SUA la orice abonament SaneBox cu un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina cu oferte.
  3. Faceți clic pe butonul „Get discount” și înregistrați-vă pentru a profita de ofertă.

Oferta estevalabilă de la 10 septembrie 2023, ora 00:00 GMT, până la 1 septembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
SaneBox este singurul responsabil pentru această ofertă. Oferta este disponibilă pentru clienții noi și existenți. Se aplică restricțiile.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.