Cum compania Shopify vă avantajează business?

Shopify oferă servicii de dezvoltare software pentru magazinele online și de vânzare cu amănuntul, care vă vor face gestionarea afacerii mult mai ușoară și mai productivă. Datorită dezvoltatorilor acestui serviciu, nu mai trebuie să vă gândiți unde să găsiți timp pentru a conduce o afacere și cum să o faceți mai accesibilă și mai profitabilă, deoarece Shopify va face totul pentru dvs.

De ce Shopify?

  • sunt incluse toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a porni un site web, comerț electronic și a vinde produse. Obțineți găzduire, securitate și SEO imediat. Toate aceste caracteristici sunt integrate în sistem și optimizate, astfel încât fiecare vitrină online pe care o creați va fi rapidă, sigură și simplificată.
  • este potrivit pentru toate tipurile de afaceri, indiferent de ce vindeți. Platforma acceptă suficiente tipuri de produse, astfel încât să nu fiți niciodată limitat de ceea ce vindeți.
  • se află pe primul loc în ceea ce privește suportarea sistemelor de plată, oferind peste 100 de soluții din care să alegeți. Această opțiune de procesare a plăților deschide oportunități de a vinde în toate ramurile, de a găsi comisioane de card de credit mai ieftine și de a vinde în toate țările.
  • îmbunătățește opțiunile de design pentru toți utilizatorii, oferind un editor vizual frumos. Fiecare temă vine cu un design frumos, instrumente de vârf în ramură și caracteristici unice.

Ofertă specială de la Shopify by Seventh Triangle pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți gratuit servicii de marketing și tehnologie în valoare de 4 299 dolari SUA pe planurile Shopify cu Seventh Triangle și Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine și faceți clic pe butonul „Claim Offer”.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Faceți clic pe butonul „Get Started” pentru a accesa formularul.
  4. Introduceți informațiile solicitate și trimiteți formularul.
  5. Un reprezentant al Seventh Triangle vă va contacta şi vă va informa privind următorii pași.

Oferta este valabilă de la 01 iunie 2023, ora 00:00 GMT, până la 31 mai 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Toate codurile/ofertele promoționale emise de Seventh Triangle Consulting Private Limited sunt supuse unui număr de termeni și condiții, pe care Partenerul își rezervă dreptul de a le modifica fără notificare prealabilă, în interesul companiei.
Codurile/ofertele promoționale expiră la o lună de la data emiterii de către Seventh Triangle Consulting Private Limited. Codurile promoționale nu pot fi utilizate pentru achiziționarea altor servicii. Codurile promoționale nu pot fi revândute, transferate cu titlu oneros sau răscumpărate în numerar, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Valoarea codului/ofertei promoționale nu poate fi utilizată parțial. În acest caz, suma neutilizată nu va fi rambursată. Seventh Triangle Consulting Private Limited nu este responsabilă pentru înlocuirea codurilor promoționale pierdute sau furate.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.