Cum platforma Amazon Web Services este utilă pentru business dvs.?

Amazon Web Services este o platformă online care oferă utilizatorilor resurse de calcul virtuale, stocare, infrastructură și servicii care conțin funcționalități gata de utilizare. Cu cuvinte simple, în loc să cumpărați un server fizic și să-l instalați local, puteți închiria pur și simplu o resursă online virtuală.

De ce Amazon Web Services?

  • economii bugetare (puteți închiria doar resursele și capacitatea de care aveți nevoie chiar acum și le puteți plăti la oră sau doar pentru numărul de solicitări finalizate).
  • cea mai mare infrastructură dintre toți furnizorii de cloud (77 de zone de disponibilitate din întreaga lume). Toate centrele de date AWS, zonele de disponibilitate și regiunile sunt interconectate folosind o infrastructură WAN dedicată, privată, de înaltă disponibilitate și cu latență redusă.
  • flexibilitatea serviciilor – AWS oferă o varietate de servicii cloud care pot fi utilizate în combinații pentru a se potrivi cerințelor și obiectivelor organizaționale ale proiectului dvs. de afaceri.

Ofertă specială de la Amazon Web Services de AppSquadz pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți 7% reducere la factura lunară AWS cu AppSquadz și un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine și faceți clic pe butonul „Claim Offer”.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Faceți clic pe butonul „Get Discounts on AWS Billing” pentru a accesa formularul.
  4. Introduceți informațiile solicitate și trimiteți formularul.
  5. Un reprezentant AppSquadz vă va contacta şi va informa privind următorii pași.

Oferta este valabilă de la 01 mai 2023, 00:00 GMT până la 30 iunie 2025, 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru Partener.
Facturile vor fi generate în data de 5 a fiecărei luni, iar clientul trebuie să le plătească imediat. Partenerul cloud va oferi suport gratuit pentru facturare, dar alte servicii de asistență vor necesita o taxă.
Oferta este valabila pentru clienții cu autoservire. Pentru serviciile gestionate, clientul trebuie să plătească pentru servicii suplimentare.
Serviciile de implementare și dezvoltare de soluții sunt plătite suplimentar.
Informațiile despre companie trebuie furnizate în momentul înregistrării pentru plată ca depozit de garanție. Partenerul Cloud nu va fi considerat responsabil financiar sau în alt mod pentru nici o amenințare la adresa securității proiectului clientului.
Factura va fi emisă de partenerul cloud către client.
Datele conținute în Propunerile Tehnice și Comerciale nu sunt supuse dezvăluirii, dublării sau utilizării în întregime sau parțial în alt scop decât pentru evaluarea Propunerii Comerciale.
În cazul în care oricare dintre servicii este rezervat sau angajat, clientul are dreptul de a plăti pentru întreaga perioadă a rezervării/angajamentului. Dacă este necesară rezilierea, se va percepe o amendă. Reducerile prezentate mai sus se bazează pe Rata de reducere a comerciantului.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.