Cum avantajează compania BigRock businessul dvs.?

BigRock oferă tot de ce aveți nevoie pentru a crea o prezență online memorabilă și eficientă – găzduire de domeniu și web, constructor de site-uri web, servicii SEO gestionate și multe altele. Planurile de găzduire bogate în funcții vă ajută să vă mențineți site-ul în siguranță și extrem de funcțional. În plus, serviciile profesionale de e-mail vă vor ajuta să vă creați o imagine profesională, iar instrumentele de marketing online vă vor ajuta să atrageți clienți și să vă poziționați în fruntea rezultatelor căutării.

De ce BigRock?

  • o gamă largă de servicii de găzduire specializate și generale;
  • spațiu nelimitat pe disc, trafic, număr de domenii și adrese de e-mail;
  • găzduire WordPress fără limite de lățime de bandă pentru a vă asigura că site-ul dvs. se încarcă rapid (garanţia că vizitatorii dvs. nu vor întâmpina întârzieri);
  • suport tehnic (chat, telefon, poşta electtronică).

Ofertă specială de la BigRock Web Hosting pentru deținătorii de Business Card Visa

Obțineți până la 60% reducere la găzduire cu consultanță gratuită pentru domeniu și site-uri la BigRock cu un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului cărții de vizită Visa pentru validare.
  2. Copiați codul cuponului și faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina ofertei.
  3. Folosiți codul de cupon la finalizare și plătiți cu Business Card Visa a dvs. pentru a primi reducerea.

Oferta este valabilă de la 15 octombrie 2023, 00:00 GMT, până la 31 decembrie 2024, 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener
Reducerile se aplică numai pentru achizițiile noi.
Reducerile se vor aplica numai dacă aplicați acest cod promoțional în coș.
BigRock își rezervă dreptul de a retrage/modifica oferta.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.