Cum este util sistemul Designs.ai pentru businessul dvs.?

Designs.ai – este o platformă creativă online bazată pe inteligență artificială, care include patru instrumente de bază: Logomaker, Videomaker și Designmaker, fiecare echipat cu o gamă largă de instrumente de sprijin pentru a vă completa proiectele. Serviciul este foarte ușor de utilizat pentru freelanceri, antreprenori, echipe de marketing, agenții sau întreprinderi întregi.

De ce Designs.ai?

  • utilizarea inteligenței artificiale pentru a crea mii de variante de modele (puteți crea un logo și un șablon de design doar introducând informațiile și preferințele dvs. de marcă).
  • disponibilitatea unei biblioteci cu peste 20 000 de șabloane și 10 000 de pictograme.
  • funcție de colaborare care vă permite să invitați colegi de echipă să lucreze la proiecte.
  • interfață convenabilă și simplă.

Ofertă specială de la Designs.ai pentru posesorii de Business Card Visa.

Obțineți 25% reducere la planurile anuale de bază și Pro de la Designs.ai cu un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Aplicați codul de cupon și plătiți cu Business Card Visa al dvs. pentru a beneficia de ofertă.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Oferta este valabilă pentru o singură utilizare. Oferta este valabila doar pe site-ul Designs.ai. Ofertele nu pot fi combinate cu alte oferte, reduceri, promoții, vouchere electronice, cupoane electronice, beneficii sau achiziții de certificate cadou, meniuri fixe, meniuri speciale, beneficii de membru, dacă nu se specifică altfel. Ofertele nu pot fi răscumpărate sau transferate în numerar. Ce puteţi să faceți și ce nu trebuie să faceți cu instrumentele Designs.ai: https://designs.ai/en/dos-and-donts. Toate feedback-urile referitoare la Designs.ai și/sau serviciile legate de oferte trebuie să fie imediat direcționate către Serviciul Clienți Designs.ai. Ofertele pot fi supuse taxelor guvernamentale aplicabile și taxelor pentru servicii, acolo unde este cazul. Pentru promoțiile cu o cerință minimă de achiziție, suma minimă de achiziție exclude taxele și comisioanele, dacă nu se specifică altfel.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.