Cum avantajează platforma edX businessul dvs.?

edX – este o platformă online pentru cursuri interactive deschise masive, fondată de Institutul de Tehnologie din Massachusetts și Universitatea Harvard. edX conectează peste 78 de milioane de oameni din întreaga lume cu învățarea online, care permite avansarea profesională în lumea reală în aproape orice disciplină de carieră, de la inteligență artificială și robotică până la durabilitate și sănătate publică.

De ce edX?

  • disponibilitatea cursurilor de la începători la avansați.
  • posibilitatea de a studia într-un ritm convenabil în orice moment și oriunde.
  • obținerea unei diplome la finalizarea cursului.
  • disponibilitatea diverselor programe precum MicroMasters, MicroBachelors etc.
  • nivel universitar de cursuri și prețuri accesibile.

Ofertă specială de la edX pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți 15% reducere la cursurile personalizate de la edX cu Business Card Visa al dvs.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului cărții de vizită Visa pentru validare.
  2. Copiați codul cuponului și faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina ofertei.
  3. Utilizați codul de cupon la finalizarea comenzii pentru a obține reducere.

Oferta este valabilă de la 01 octombrie 2023, 00:00 GMT până la 30 septembrie 2024, 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener
Codul poate fi folosit doar în cursuri individuale și nu poate fi folosit pentru programe.
În plus, nu poate fi utilizat pentru cursurile PennX sau StanfordX. Poate fi folosit pentru mai mult de 2500 de cursuri care sunt deschise în prezent.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.