Cum vă avantajează platforma Emeritus businessul dvs.?

Emeritus se străduiește să preda aptitudinile viitorului făcând accesibilă educația de înaltă calitate prin colaborări cu peste 80 de universități de top din Statele Unite, Europa, America Latină, Asia de Sud-Est, India și China.

De ce Emeritus?

  • posibilitatea de a obține informații valoroase pentru a vă pregăti pentru munca viitoare și pentru a vă avansa în carieră.
  • experiență de învățare de înaltă calitate prin colaborarea platformei cu universități de top din întreaga lume.
  • accesul la cursuri concepute de la zero, folosind cunoștințele profesorilor care sunt practicieni de vârf la nivel mondial în domeniile lor.

Ofertă specială de la Emeritus pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți 10% reducere la anumite cursuri de la Emeritus cu Business Card Visa al dvs.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului cărții de vizită Visa pentru validare.
  2. Copiați codul cuponului și faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina ofertei.
  3. Selectați cursul dorit și aplicați codul de cupon la finalizare pentru a primi reducerea.

Oferta valabilă de la 01 octombrie 2023, ora 00:00 GMT, până la 30 septembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener
Oferta se aplică numai cursurilor selectate care apar pe pagina de destinație a ofertei. Reducerea nu poate fi cumulată cu alte promoții. Condițiile ofertei pot fi modificate.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.