Cum este util platforma Fiverr pentru businessul dvs.?

Fiverr – este una dintre cele mai mari platforme online din lume pentru freelanceri și clienți din întreaga lume, care are 2,5 milioane de utilizatori și oferă 200 de categorii în care profesioniștii își pot vinde serviciile: design, copywriting, AI art, SEO, editare video și voice-over, social media management și multe altele.

De ce Fiverr?

  • cea mai convenabilă platformă pentru obținerea unei selecții complete de servicii cu o interfață interactivă, bine organizată.
  • disponibilitatea unei game de selecții de expertiză (abilitatea de a alege de la un furnizor de servicii de la nivel de intrare la un furnizor de servicii de nivel expert).
  • reguli stricte despre postarea de locuri de muncă, solicitarea unui cumpărător, contactarea unui angajator și chiar limitarea anumitor cuvinte în chatul Fiverr pentru a reduce probabilitatea de fraudă.
  • suport impecabil pentru clienți.

Ofertă specială de la Fiverr pentru posesorii de Business Card Visa.

Obțineți 20% reducere la prima angajare pe Fiverr cu un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Aplicați codul de cupon și plătiți cu Business Card Visa dvs. pentru a beneficia de ofertă.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Oferta de reducere poate fi aplicată numai pentru cei care angajează pentru prima dată în Fiverr.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.