Cum vă avantajează revista Fortune Magazine în business dvs.?

FORTUNE este o organizație media globală dedicată să-i ajute pe cititorii, spectatorii și vizitatorii săi să obțină un succes mai mare în afaceri prin acces unic și prezentare a materialelor de cea mai bună calitate.

De ce Fortune Magazine?

  • Fortune Magazine este deținută de Fortune Media Group Holdings Limited și este publicată de Meredith Corporation, cu birouri în Beijing, Boston, Chicago, Hong Kong, Londra, Los Angeles, New York, San Francisco și Shanghai.
  • acces la liste obișnuite de clasare pe baza rezultatelor propriilor cercetări.

Oferta speciala de la Fortune Magazine pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți până la 33% reducere la abonamentul digital la revista Fortune Magazine cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului cărții Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina cu oferte.
  3. Selectați țara dvs. de facturare și faceți clic pe butonul „Continue to Checkout”.
  4. Introduceți detaliile necesare și efectuați plata pentru a beneficia de ofertă.

Oferta valabilă de la 01 aprilie 2023, ora 00:00 GMT, până la 30 iunie 2025, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener
Costul abonamentului depinde de țara de livrare. Oferta nu poate fi combinată cu alte promoții sau reduceri FORTUNE disponibile, cu excepția cazului în care se specifică altfel și nu se aplică achizițiilor anterioare. Un link pentru a vizualiza și accesa revista digitală FORTUNE va fi trimis prin e-mail împreună cu calendarul editorial. Vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail atunci când comandați abonamentul. FORTUNE este publicat de două ori pe lună: februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie. În caz de abonament anual, fiecare număr contează ca două. FORTUNE poate publica, de asemenea, numere suplimentare din când în când. Frecvența poate fi schimbată fără notificare. FORTUNE își rezervă decizia finală în cazul unei dispute.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.