Cum vă avantajează platforma FutureLearn businessul dvs.?

FutureLearn – este o rețea globală de peste 18 milioane de cursanți care a susținut peste 5 000 de cursuri online și are parteneriate cu peste 250 de universități de top, mărci de top la nivel mondial și departamente guvernamentale precum Universitatea din Cambridge, Universitatea din Glasgow, Universitatea Deakin, Samsung și Health Education England. Platforma oferă o varietate de cursuri care permit studenților să-și extindă interesele, iari profesioniștilor cu înaltă calificare pentru a descoperi noi căi de carieră.

De ce FutureLearn?

  • platforma oferă peste 900 de cursuri care acoperă științe precise și cele umanitare.
  • cursurile sunt predate de actualii profesori din instituțiile de învățământ de top din lume.
  • site-ul informativ convenabil și program convenabil de antrenament.
  • la finalizarea instruirii se eliberează certificate internaționale.

Ofertă specială de la FutureLearn pentru deținătorii de Business Card Visa

Obțineți 20% reducere la cursurile pe termen scurt de la FutureLearn cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Copiați codul cuponului și faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina ofertei.
  3. Utilizați codul de cupon la finalizarea comenzii pentru a obține reducere.

Oferta este valabilă de la 01 octombrie 2023, 00:00 GMT, până la 30 septembrie 2024, 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Această promoție este disponibilă numai pentru utilizatorii FutureLearn înregistrați. Reducerea de 20% se aplică la reînnoirea unui curs scurt pentru fiecare utilizator (cu certificate digitale acordate studenților eligibili care finalizează cursul cu succes).
Acest cod de voucher se aplică numai cursurilor pe termen scurt selectate și nu include alte cursuri sau produse de pe platforma FutureLearn, inclusiv Microcredentials, ExpertTracks, achiziții de cursuri premium, abonamente anuale sau lunare nelimitate sau orice alte cursuri care câștigă credite.
Fiecare cod de voucher poate fi valorificat o singură dată și nu poate fi utilizat împreună cu nici o altă promoție sau ofertă. Voucherele neutilizate sunt nerambursabile și nu au valoare bănească. Se aplică termenii și condițiile FutureLearn și politica de rambursare. FutureLearn își rezervă dreptul de a refuza utilizarea codului sau accesul la produsele sale din orice motiv, în conformitate cu termenii și condițiile sale.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.