Cum este utilă platforma Hopper HQ pentru businessul dvs.?

Hopper HQ – este o soluție all-in-one pentru menținerea unei prezențe active și consecvente pe rețelele sociale, permițându-vă să economisiți costuri, menținând în același timp confortul de a programa postări pe mai multe rețele sociale. Hopper HQ nu numai că oferă o opțiune mai rentabilă, dar vă asigură și că puteți gestiona eficient prezența dvs. pe rețelele sociale.

De ce Hopper HQ?

  • planuri tarifare disponibile.
  • panou de control centralizat pentru programarea publicațiilor pe mai multe platforme.
  • funcții avansate, cum ar fi previzualizări ale postărilor, încărcări în bloc și sugestii de hashtaguri.
  • posibilităţi de analiză și raportare pentru a urmări eficacitatea publicațiilor.

Ofertă specială de la Hopper HQ pentru deținătorii de Business Card Visa.

Obțineți 30% reducere la planul standard și 35% reducere la planul Pro de la Hopper HQ cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Aplicați codul de cupon și plătiți cu Business Card Visa pentru a valorifica oferta.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Acest cod de cupon este valabil pentru utilizarea pe platforma specificată (https://smeoffers.poshvine.com/) și poate fi aplicat doar la achiziționarea unui plan anual. Codul de cupon este netransferabil și poate fi utilizat numai de destinatarul/clientul vizat. Codul de cupon nu poate fi combinat sau utilizat împreună cu nici o altă promoție, reducere sau ofertă, dacă nu se specifică altfel. Un cod de cupon poate fi folosit o singură dată și nu poate fi reutilizat sau aplicat la reînnoiri sau plăți ulterioare. Termenii compleți de utilizare ai Hopper HQ pot fi găsiți la: https://www.hopperhq.com/terms/. Dacă un client se înscrie pentru serviciile Hopper HQ accesând direct site-ul web Hopper HQ fără a face clic pe link-ul ofertei speciale, această ofertă nu se va aplica.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.