Cum avantajează soluția Jumpseller businessul dvs.?

Jumpseller – este o platformă de comerț electronic pentru business cu creștere rapidă, care vă va permite să creați propriul magazin online și să vă creșteți numărul clienților potențiali și veniturile în cel mai scurt timp.

De ce Jumpseller?

  • posibilitatea de a vă folosi rețelele sociale și conturile Google pentru a vinde printr-o serie de canale de vânzare integrate.
  • serviciu de asistență pentru clienți extrem de fiabil, care deservește aproape 10 000 de magazine online din întreaga lume.
  • fără comision de vânzări (doar plata lunara programata).

Ofertă specială de la Jumpseller pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți 25% reducere la abonamentul Jumpseller cu un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine și faceți clic pe butonul „Claim Offer”.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Faceți clic pe butonul „Get discount”.
  4. Creați un magazin folosind link-ul.

Oferta este valabilă de la 22 iunie 2023, ora 00:00 GMT, până la 31 mai 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Ofertă este valabilă numai pentru clienții noi care și-au creat magazinul folosind adresa URL asociată reducerii folosind o Business Card Visa valabil. Prin înregistrare, clientul acceptă termenii Jumpseller https://jumpseller.com/terms/. Oferta nu este disponibilă în Chile, Columbia și Portugalia.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.