Cum avantajează soluția Keap businessul dvs.?

Keap – este un instrument CRM și de automatizare a vânzărilor pentru întreprinderile mici și antreprenori, care vă permite să creați și să promovați evenimente, să gestionați înregistrările, să urmăriți participanții și clienții potențiali și să analizați rezultatele evenimentului dvs. într-un singur loc.

De ce Keap?

  • planificare și gestionare optimizată a evenimentelor – Keap vă permite să creați și să gestionați toate aspectele unui eveniment, inclusiv înregistrarea, vânzarea de bilete și campanii de marketing prin e-mail pentru promovarea evenimentului.
  • urmărire automată – abilitatea de a trimite automat e-mailuri de urmărire către participanți după eveniment, ajutând la creșterea angajamentului și a conversiei.
  • generare de lead-uri potențiali – funcțiile de captare și urmărire a clienților potențiali pot ajuta la identificarea și creșterea clienților potențiali generați la un eveniment.

Ofertă specială de la Keap pentru posesorii Business Card Visa

Economisiți 50% în primele 3 luni de utilizare a Keap cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine și faceți clic pe butonul „Claim Offer”.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Faceți clic pe butonul „Get discount”, introduceți datele solicitate și trimiteți formularul.
  4. Un reprezentant Keap vă va contacta şi vă va informa privind următorii pași.

Oferta este valabilă de la 01 august 2023, 00:00 GMT, până la 30 iunie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Keap își asumă întreaga responsabilitate pentru această ofertă. Oferta este valabilă doar pentru abonamente lunare.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.