Cum este util serviciul LiveAgent pentru businessul dvs.?

LiveAgent – este un serviciu de asistență complet și un software pentru chat care vă va ajuta să personalizați interacțiunile cu clienții cu o soluție de serviciu de asistență all-in-one.

De ce LiveAgent?

  • capacitatea de a combina fără probleme toate canalele de comunicare pe o singură platformă.
  • capacitatea de a se integra cu aproape toate platformele populare, inclusiv WordPress, Slack, PrestaShop, Magento etc.
  • prezența CRM încorporat, rutarea automată a mesajelor și alte funcții, cum ar fi previzualizarea mesajelor.
  • înregistrare nelimitată a apelurilor și transfer de apeluri (ideal atât pentru apelurile primite, cât și pentru cele efectuate).

Ofertă specială de la LiveAgent pentru posesorii de Business Card Visa.

Obțineți 25% reducere la taxele lunare la toate planurile LiveAgent cu un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului cărții de vizită Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Aplicați codul de cupon și efectuaţi plata cu Business Card Visa al dvs. pentru a beneficia de ofertă.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT, până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Reducerea se aplică în fiecare lună planului la care utilizatorul este abonat folosind un cod de cupon. Dacă utilizatorul își schimbă planul, reducerea nu se va mai aplica. Această ofertă nu poate fi combinată cu nici o altă ofertă. Reducerea se va aplica doar la utilizarea codului de cupon special creat pentru aceasta promoție.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.