Cum este util serviciul nTask pentru businessul dvs.?

nTask are module integrate puternice care oferă o soluție multidimensională pentru toate nevoile proiectului dumneavoastră. În plus, este o singură platformă pentru planificarea, colaborarea și monitorizarea performanței proiectului fără a schimba aplicațiile. Cu nTask, puteți obține o imagine completă a ceea ce urmează în ciclul de viață al proiectului dumneavoastră. Iar cu diagrame Gantt frumoase și foi de pontaj încorporate, acest instrument vă permite, de asemenea, să urmăriți fără probleme performanța proiectului.

De ce nTask?

  • management flexibil al sarcinilor, care vă permite să creați sarcini noi așa cum doriți.
  • managementul vizual al progresului (diagrame Gantt pentru a urmări progresul).
  • gestionarea transparentă a fluxului de lucru folosind panouri Kanban pentru a vă organiza fluxurile de lucru.
  • interfață intuitiv clară.

Ofertă specială de la nTask pentru posesorii de Business Card Visa.

Obțineți o reducere de 25% pentru primul dvs. abonament anual nTask cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Aplicați codul de cupon și plătiți cu Business Card Visa al dvs. pentru a beneficia de ofertă.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Reducerea este disponibilă atât pentru utilizatorii nTask noi, cât și pentru cei existenți. Reducerea poate fi folosită o singură dată pentru fiecare utilizator și este valabilă timp de 1 an după aplicarea reducerii. Reducerea se aplică planurilor anuale Premium și Business.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.