Cum este util seviciul Piktocharti pentru businessul dvs.?

Piktochart – este un software de creare infografică care nu necesită abilități în domeniul de grafică web. Vine cu o bibliotecă încorporată de peste 600 de șabloane într-o varietate de stiluri. Serviciul este conceput pentru reprezentanții întreprinderilor mici, mijlocii și mari care sunt interesați să traducă informații numerice și textuale într-o varietate de prezentări vizuale.

Почему Piktochart?

  • nu este necesară pregătirea sau experiența în design grafic.
  • interfață este ușor de utilizat.
  • gestionarea accesului la conținutul publicat (abilitatea de a restricționa accesul cu o parolă).
  • crearea propriilor șabloane și scheme de culori cu branding corporativ.
  • realizarea de infografice cu elemente de design.
  • posibilitatea exportului de date în pachet.

Ofertă specială de la Piktochart pentru posesorii de Business Card Visa.

Obțineți o reducere de 35% la planul anual Piktochart Pro cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Aplicați codul de cupon și plătiți cu Business Card Visa pentru a beneficia de ofertă.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT, până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Ofertele nu pot fi combinate cu alte oferte, reduceri, promoții, vouchere electronice, cupoane electronice, beneficii sau achiziții de certificate cadou, meniuri fixe, meniuri speciale, beneficii de membru, dacă nu se specifică altfel. Ofertele nu pot fi răscumpărate sau transformate în numerar. Toate recenziile referitoare la magazinul online și/sau serviciile legate de oferte trebuie să fie imediat direcționate către echipa de asistență pentru clienți a magazinului online. Ofertele pot fi supuse taxelor guvernamentale aplicabile și taxelor pentru servicii, acolo unde este cazul. Pentru promoțiile cu o cerință minimă de achiziție, suma minimă de achiziție exclude taxele și comisioanele, dacă nu se specifică altfel.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.