Cum este util serviciul Pixlr pentru businessul dvs.?

Pixlr – este o colecție bazată pe cloud de instrumente și utilitare de editare a imaginilor, inclusiv o gamă de editori foto și un serviciu de partajare a fotografiilor. Serviciul vă va permite să descoperiți un nou nivel de editare intuitivă a fotografiilor și design grafic folosind instrumente bazate pe inteligență artificială pentru o editare rapidă, dar profesională.

De ce Pixlr?

  • editare de imagini de înaltă calitate pe aproape orice dispozitiv.
  • interfață de utilizator ușor de înțeles și convenabilă.
  • un număr mare de instrumente și șabloane de utilizat.
  • soluție rentabilă pentru editarea imaginilor.
  • posibilitatea de a publica direct din editorul Pixlr.
  • disponibilitatea unei versiuni mobile.

Ofertă specială de la Pixlr pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți o reducere de 25% la planul anual Pixlr Premium cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Aplicați codul de cupon și plătiți cu Business Card Visa al dvs.pentru a beneficia de ofertă.

Oferta eszte valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Oferta se aplică numai planului anual Premium Pixlr de la pixlr.com. Oferta nu este valabilă împreună cu alte oferte, reduceri, promoții, vouchere electronice, cupoane electronice, beneficii sau achiziții de certificate cadou, meniuri fixe, meniuri speciale, beneficii de membru oferite dacă nu se specifică altfel. Oferta nu poate fi răscumpărată sau transformată în numerar. Toate recenziile referitoare la Pixlr și/sau serviciile legate de oferte trebuie să fie direcționate imediat către Asistența Clienți Pixlr. Ofertele pot fi supuse taxelor guvernamentale aplicabile și taxelor pentru servicii, acolo unde este cazul. Pentru promoțiile cu o cerință minimă de achiziție, suma minimă de achiziție exclude taxele și comisioanele, dacă nu se specifică altfel.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.