Cum compania Printful vă avantajează businessul?

Printful – este o companie care se ocupă de imprimare la cerere, care produce și livrează îmbrăcăminte personalizată, accesorii și produse pentru casă și stil de viață companiilor online și oamenilor din întreaga lume.

De ce Printful?

  • capacitatea de a integra Printful cu un număr mare de platforme și piețe de comerț electronic.
  • abilitatea de a imprima modele unice pentru uzul dvs. sau de a le extinde pentru activități comerciale.
  • articole de îmbrăcăminte unică este o gamă de produse Printful care depășește cu mult tricourile și hanoracele obișnuite.

Ofertă specială de la Printful pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți 20% reducere la comenzile dvs. de produse personalizate cu Printful și cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Valorați” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Copiați codul cuponului și faceți clic pe butonul „Get started”.
  4. Introduceţi codul cuponului pe pagina de plată pentru a primi reducerea.

Oferta este valabilă de la 01 iulie 2023, ora 00:00 GMT, până la 31 august 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Printful, Inc. poartă întreaga responsabilitate pentru această propunere. Ofertă este valabilă pentru utilizatorii Printful înregistrați care sunt clienți Visa.
Oferta nu se aplică achizițiilor anterioare. Fiecare utilizator poate folosi codul de cupon o singură dată. Același utilizator nu poate crea mai multe conturi Printful noi pentru a utiliza coduri de cupon. Pentru a primi reducerea, utilizați codul de cupon la finalizarea comenzii când plasați manual comanda de bază.
Codul de cupon vă oferă o reducere de 20% la o comandă de bază realizată manual, cu o reducere maximă de 300 dolari SUA sau echivalent în alta valută. Moneda depinde de setările contului utilizatorului.
Codul de cupon nu poate fi valorificat în numerar sau combinat cu alte cupoane Printful.
Oferta poate fi modificată sau reziliată fără notificare.
Toate achizițiile efectuate folosind un cod de cupon sunt supuse Termenilor și condițiilor Printful, Inc.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.