Cum este util serviciul Signeasy în business dvs.?

Signeasy – este o modalitate rapidă și eficientă de a semna documente, de la contracte simple până la un flux de documente mai complex. Și are aceeași forță juridică ca și folosirea hârtiei și a pixului.

De ce Signeasy?

  • suport pentru aproape orice format de document – ​​de la PNG la PDF și 24 de limbi.
  • posibilitatea de a utiliza serviciul atât pe un dispozitiv staționar, cât și pe un dispozitiv mobil.
  • protecție de încredere folosind cu ajutorul criptării SSL standard, care oferă un nivel ridicat de securitate și confidențialitate pentru fiecare document.
  • interfață minimalistă și intuitiv clară (nu este nevoie să urmați o pregătire specială).
  • prezența unor piste de audit digitale detaliate, care conțin informații despre adresa de e-mail și adresa IP a dispozitivului persoanei care a aplicat semnătura digitală.

Ofertă specială de la Signeasy pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți o reducere de 50% la planurile Signeasy Business+ și Business cu un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Copiați codul cuponului și faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina ofertei.
  3. Faceți clic pe butonul „Sign Up Free” și creați sau conectați-vă la contul dvs. Signeasy.
  4. Faceți clic pe butonul „Purchase Now”.
  5. Selectaţi cel mai bun plan pentru businessul dvs. (plan lunar) și aplicaţi codul de cupon pe pagina de plată pentru a obține reducerea.

Oferta este valabilă de la 01 septembrie 2023, 00:00 GMT, până la 31 august 2024, 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Această ofertă este valabilă pentru clienții noi care se abonează la planurile noastre Business și Business+ în perioada promoțională specificată. Clienții eligibili care se înscriu la planurile noastre Business și Business+ în timpul perioadei promoționale vor primi o reducere de 50% din prețul planului pentru primele 3 luni de abonament.
Orice înregistrări efectuate în afara acestei perioade nu vor fi eligibile pentru reducerea de 50% pentru primele 3 luni. După primele 3 luni, tarifele standard lunare se vor aplica începând cu a patra lună, conform planurilor noastre Business și Business+.
Prețul special se va aplica numai pentru primele 3 luni de abonament. După această perioadă, reînnoirile abonamentului vor fi taxate la tariful standard pentru planul Business și Business+ per loc, dacă nu se specifică altfel. Clienții care anulează abonament în perioada promoțională nu vor fi eligibili pentru reducerea de 50% pentru primele 3 luni. Această ofertă nu poate fi combinată cu alte oferte, reduceri sau promoții curente, cu excepția cazului în care se specifică altfel în mod expres.
Rambursări: rambursările vor fi procesate în conformitate cu politica noastră standard de compensare. Prin participarea la această promoție, clienții sunt de acord să respecte acești termeni și condiții. Orice încălcare a acestor termeni și condiții poate duce la descalificarea din promoție. Pentru orice întrebări sau întrebări referitoare la această promoție, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la adresa [email protected].

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.