Cum este util serviciul WeTransfer pentru businessul dvs.?

WeTransfer – este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a distribui fișiere, indiferent dacă trimiteți documente mari clienților sau partajați munca între echipele dvs.

De ce WeTransfer?

  • ușurință în utilizare fără necesitate de înregistrare.
  • descărcare ușoară a fișierelor de către destinatar.
  • capacitatea de a transfera fișiere mari.

Ofertă specială de la WeTransfer pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți o reducere de 40% la abonamentul lunar WeTransfer Premium atunci când vă înscrieți pentru un an întreg cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. În pagina de conectare, faceți clic pe butonul „Create Account” dacă sunteți un utilizator nou sau pe „Log In” dacă sunteți un utilizator existent.
  4. Codul de cupon este aplicat automat pe pagina de finalizare a comenzii. Dacă nu, puteți introduce codul manual.

Oferta valabilă de la 01 septembrie 2023, ora 00:00 GMT, până la 31 august 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Limitare: o comandă per client.
Oferta este valabilă numai la achiziționarea unui abonament anual Premium (nu Pro).
Oferta presupune o reducere suplimentară de 21% la reducerea anuală curentă sau efectiv 40% reducere la abonamentul lunar echivalent atunci când vă înscrieți pentru 12 luni. Abonamentul se va reînnoi automat după primul an la prețul anual standard. Ofertă valabilă doar pentru posesorii de Business Card Visa. Oferta nu poate fi combinată cu alte oferte WeTransfer. Această ofertă și cerințele de eligibilitate pot fi modificate sau reziliate în orice moment. WeTransfer este singurul responsabil pentru ofertă.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.