Cum beneficiază compania Workable businessul dvs.?

Workable – este o companie care oferă recrutorilor interni, echipelor de angajare și profesioniștilor în resurse umane mai multe modalități de a găsi candidați mai calificați și îi ajută să lucreze împreună pentru a identifica, angaja, integra și gestiona cei mai buni.

De ce Workable?

 • capacitatea de a gestiona angajarea și solicitanții.
 • publicarea locurilor de muncă pe site-uri cu un singur clic și căutarea de candidați prin rețelele sociale.
 • disponibilitatea unui designer de chestionare și posturi vacante.
 • analizarea CV-urilor foarte rapidă, precum și șabloane de scrisori gata făcute, e-mailuri în masă, o bază de date cu adresele de e-mail ale solicitanților.
 • programarea sarcinilor pentru departamentul HR.
 • import convenabil al bazelor de date existente.
 • serviciu suport (telefon și e-mail), manager personal.

Ofertă specială de la Workable pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți o reducere de 15% la orice plan anual Standard sau Premier de la Workable cu un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

 1. Accesați site-ul web Poshvine și faceți clic pe butonul „Claim Offer”.
 2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
 3. Introduceți datele solicitate și faceți clic pe butonul „Get a demo”.
 4. Un reprezentant Workable vă va contacta şi va informa privind următorii pași.

Oferta este valabilă de la 01 iunie 2023, ora 00:00 GMT, până la 30 iunie 2025, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Reducerea este disponibilă numai la achiziționarea unui plan anual de la Workable. Oferta nu poate fi utilizată împreună cu alte oferte. Oferta este disponibilă numai pentru clienții noi.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.