Cum este compania Searce utilă businessului dvs.?

Searce este cel mai important furnizor de soluții de cloud computing și servicii tehnologice Nr. 1 din lume, specializat în tehnologii cloud, inteligență artificială și analiză.

De ce Searce?

 • este unul dintre cei mai mari parteneri Google Cloud din lume, cu peste 12 ani de experiență în parteneriat, peste 150 de certificări Google Cloud și peste 300 de experți interni Google Cloud.
 • expertiza în îmbunătățirea eficienţei şi reducerea costurilor, precum şi participarea la noi modele de afaceri şi profitarea de noi oportunităţi de piață.
 • abilitatea de a începe sau de a scala confortabil folosind Google Cloud Platform, Google Workspace, Maps, Apigee, Looker, Chrome Enterprise și multe alte servicii.

Ofertă specială de la Google Cloud by Searce pentru posesori de Business Card Visa

Obțineți 7% reducere la plata lunară Google Cloud cu Search și un Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

 1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului cărții de vizită Visa pentru validare.
 2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa pagina cu oferte.
 3. Introduceți informațiile solicitate și trimiteți formularul.
 4. Un reprezentant Searce vă va contacta şi va informa privind următorii pași.

Oferta etevalabilă de la 01 iunie 2023, ora 00:00 GMT, până la 31 mai 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru Partener.
Oferta nu se aplică clienților care sunt clienţi reali în Searce de pe Google Cloud. Reducerile nu se aplică produselor/serviciilor disponibile pe Google Marketplace. Odată confirmată, oferta va fi activată în termen de 7 zile lucrătoare. Searce va fi responsabil pentru furnizarea de suport administrativ tuturor clienților.

Rezilierea contractului și penalități:

 • în cazul în care factura nu este achitată în termenul scadent, la următoarea factura se va aplica o amenda de 1,5% din suma totală. În cazul în care o factură nu este plătită timp de 2 luni consecutiv, serviciile vor fi oprite până la plata sumei restante și reducerea poate fi refuzată.
 • înainte de reziliere, trebuie trimisă o notificare scrisă cu de 30 de zile înainre.
 • Searce va confirma orice facturi restante și ele trebuie să fie plătite.
 • dacă un client se retrage din programul Visa, acesta poate continua să coopereze cu Searce, dar nu va avea acces la beneficiile programului.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.