Cum este util sistemul Close CRM pentru businessul dvs.?

Close – este un sistem CRM de vânzări de înaltă performanță, creat pentru echipe de orice dimensiune, pentru a atrage mai bine clienți potențiali, a încheia mai multe oferte și a gestiona toate comunicările cu clienţi potențialii și cu clienții într-o singură platformă.

De ce Close?

  • un panou de instrumente intuitiv care permite reprezentanților să își vadă rapid sarcinile, clienții potențiali și performanța.
  • acces la funcții avansate de management al echipei, cum ar fi apelul antrenorului, astfel încât antrenorul să poată comunica și sprijini noul reprezentant, rămânând „invizibil” pentru client.
  • suport pentru apeluri video și marketing prin e-mail încorporat.
  • abilitatea de a utiliza Close CRM ca aplicație desktop.
  • acces la analize puternice, prețuri cuprinzătoare și transparente.

Oferta speciala de la Close pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți o reducere de 20% la prima lună de utilizare Close CRM cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine și faceți clic pe butonul „Claim Offer”.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Faceți clic pe butonul „Get discount”, introduceți datele solicitate și trimiteți formularul.
  4. Un reprezentant Close vă va contacta şi va informa privind următorii pași.

Oferta este valabilă de la 07 august 2023, ora 00:00 GMT, până la 14 iulie 2025, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener
Close CRM este singurul responsabil pentru această propunere.
Oferta este valabila doar pentru clienții noi.

Termeni și condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.