Cum este utilă platforma Semrush pentru businessul dvs.?

Semrush – este un set de instrumente pentru SEO care oferă o serie de seturi diferite de instrumente pentru analiza detaliată a propriului site web sau a site-ului concurenților dumneavoastră. Puteți efectua cercetări de cuvinte cheie, puteți analiza backlink-urile oricărui domeniu, puteți dezvolta o strategie de conținut și multe altele.

De ce Semrush?

  • peste 50 de instrumente SEO și marketing.
  • analiza cuprinzătoare a oricărui site web.
  • acces la date despre cuvintele cheie și backlink-urile concurenților.
  • instrument detaliat de cercetare a cuvintelor cheie.
  • mai multe instrumente de marketing de conținut și social media.

Ofertă specială de la Semrush pentru posesorii de Business Card Visa.

Obțineți gratuit o probă de 14 zile a planului Semrush Pro cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului și a vă înregistra pentru a profita de ofertă.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Oferta de probă este disponibilă pentru toți utilizatorii Semrush noi sau utilizatorii gratuiți Semrush existenți care nu au activat niciodată o ofertă de probă Semrush înainte. Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii trebuie să se înregistreze prin link-ul ofertei. Se aplică Termenii și condițiile Semrush (https://www.semrush.com/company/legal/terms-of-service/).

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.