Cum este util sistemul Freshworks pentru businessul dvs.?

Freshworks – este un furnizor de top de software de afaceri bazat pe cloud. Produsele companiei facilitează colaborarea echipelor între ele și ajută la furnizarea celei mai bune experiențe posibile clienților. Acest set de produse Saas bazată pe cloud este utilizată de peste 150 000 de clienți din întreaga lume.

De ce Freshworks?

  • vizibilitatea completă a interacțiunilor clienților pentru a asigura experiențe personalizate și posibilitatea de a utiliza datele pentru a crește veniturile. Puteți utiliza atât rapoarte încorporate, cât și personalizate din biblioteci, conform cerințelor dvs. de afaceri, pentru a elabora strategii privind mediul dumneavoastră intern și extern.
  • capacitatea de a utiliza automatizarea bazată pe inteligență artificială pentru a gestiona sarcini repetitive și pentru a eficientiza fluxul de lucru în diferite unități de afaceri.
  • o soluție care este ușor și accesibil de implementat și mai ușor de utilizat.
  • pe lângă software-ul de asistență pentru clienți, platforma oferă și cunoștințe de expertiză în diverse domenii.

Ofertă specială de la Freshworks pentru posesorii de Business Card Visa.

Economisiți până la 90% la produsele Freshworks cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului și urmați în continuare conform informațiilor furnizate pe site.
  3. Trimiteți un e-mail la [email protected] dacă aveți întrebări suplimentare despre program.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Oferta este valabilă doar pentru clienții noi și nu se aplică clienților Freshworks existenți. Limita de credit nu este negociabila. Creditele nu pot fi adăugate sau transferate între produse. Creditele se vor aplica numai planului de tarife Pro. Oferta se aplică următoarei liste de produse: Freshsales Suite – soluție CRM pentru automatizarea vânzărilor și marketingului, Freshsales – software CRM, Freshmarketer – software de automatizare a marketingului, Freshdesk Omnichannel – software all-in-one de asistență pentru clienți, Freshdesk Support Desk – software pentru asistență pentru clienți, Freshdesk Contact Center – software de telefonie în cloud, Freshdesk Messaging – software de mesagerie pentru clienți, Freshteam – software de gestionare a resurselor umane, Freshservice – software de gestionare a serviciilor IT.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.