Cum este util serviciul Paymo pentru businessul dvs.?

Paymo acceptă munca de la distanță și oferă programarea proiectelor, programarea resurselor, colaborarea în echipă, revizuirea fișierelor, urmărirea timpului și contabilizarea proiectelor, toate într-un singur pachet. Soluția vă va ajuta să identificați și să eliminați blocajele din proiecte, să urmăriți clar progresul și să raportați cu acuratețe, ceea ce vă va permite să vă implementați cu cea mai mare acuratețe proiectele, atât din punct de vedere al timpului, cât și al bugetului.

De ce Paymo?

  • interfață intuitiv clară.
  • facturare integrată și acceptare a plății online.
  • multe opțiuni de raportare.
  • soluția este disponibilă în 20 de limbi diferite (este convenient pentru echipele internaționale).
  • panouri Kanban, urmăritor de timp, prioritizarea sarcinilor, cronometru Pomodoro, diagrame Gantt, organizarea fișierelor și multe alte funcții utile.

Ofertă specială de la Paymo pentru posesorii de Business Card Visa.

Obțineți o reducere de 30% la planurile Paymo cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

  1. Accesați site-ul web Poshvine, faceți clic pe butonul „Claim Offer” și introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
  2. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
  3. Aplicați codul de cupon și efectuaţi plata cu Business Card Visa al dvs. pentru a beneficia de ofertă.

Oferta este valabilă de la 01 ianuarie 2024, ora 00:00 GMT până la 31 decembrie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiții pentru Partener.
Utilizatorii trebuie să se înregistreze folosind adresa de e-mail oficială a organizației lor pentru a utiliza Paymo și a primi reducerea. Aplicabilitatea unei oferte la un cont Paymo este la discreția exclusivă a Paymo. Reducerea este valabilă numai pentru conturile noi și poate fi aplicată oricărui plan lunar plătit. Oferta nu este valabilă pentru planurile anuale. Paymo oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile, iar reducerea poate fi aplicată în timpul procesului de abonament. Paymo nu efectuează rambursări. Dacă un abonament este anulat, suma rămasă va fi creditată în acest cont Paymo și utilizată în viitor la crearea unui nou abonament. Dacă aveți întrebări despre Paymo sau abonamentul dvs., vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa [email protected].

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.