Cum vantajează platforma Microsoft Azure businessul dvs.?

Platforma Azure cloud include peste 200 de produse și servicii cloud concepute pentru a vă ajuta să aduceți noi soluții la viață – să rezolvați provocările de astăzi și să creați viitorul. Construiți, rulați și gestionați aplicații pe mai multe cloud-uri, local și la periferie cu instrumentele și platformele la alegerea dvs.

De ce Microsoft Azure?

 • creați aplicații mobile conectate la cloud bazate pe interesele și comportamentul clienților, folosind inteligența artificială și serviciile cognitive.
 • implementaţi inovați pentru aplicațiile existente și viitoare – implementați mașini virtuale Windows și Linux, modernizați aplicații și dezvoltați aplicații în medii cloud și hibride.
 • creați încărcături de lucru în Azure care se potrivesc cu afacerea dvs., găzduiți domeniile și accelerați adoptarea cu instrumentele DevOps.
 • treceți la plata pe măsură ce utilizați, primind gratuit volume lunare de servicii populare timp de 12 luni.

Ofertă specială de la Microsoft Azure by Meridian pentru posesorii de Business Card Visa

Obțineți o reducere de 15% la plățile dvs. lunare Microsoft Azure prin Meridian cu Business Card Visa.

Cum să profitaţi de oferta?

 1. Accesați site-ul web Poshvine și faceți clic pe butonul „Claim Offer”.
 2. Introduceți primele 9 cifre ale numărului Business Card Visa pentru validare.
 3. Faceți clic pe butonul „Redeem” pentru a accesa site-ul web al partenerului.
 4. Introduceți detaliile dvs. și faceți clic pe butonul „Start Now!”.
 5. Un reprezentant Meridian vă va contacta şi vă va informa privind următorii pași.

Oferta este valabilă de la 01 aprilie 2023, ora 00:00 GMT, până la 31 martie 2024, ora 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii pentru Partener
Meridian va oferi o reducere de 15% la plățile lunare. Transferul de date de până la 100 GB pe lună este gratuit, iar utilizarea suplimentară va fi taxată conform datelor reale. Estimarea de mai sus este o estimare preliminară și va fi facturată pe baza consumului real în fiecare perioadă de facturare. Clientul este responsabil pentru orice consum suplimentar al mașinii virtuale/altor resurse. Taxele se percep în funcție de orele de funcționare sau capacitatea serviciilor respective. Reducerile se aplică numai pentru serviciile cu plata pe ore de lucru și nu pentru evenimentele serviciilor rezervate. Pentru a profita de utilizare a Azure Hybrid, un client trebuie să aibă o licență corespunzătoare cu o Software Assurance (SA) activă. O licență fără SA nu este potrivită pentru utilizare pe mașinile virtuale Azure. Veți fi taxat pe unitate în funcție de capacitate utilizată. Se aplică taxe pentru discurile care nu sunt atașate la mașinile virtuale. Veți fi taxat pentru copii de siguranță în funcție de numărul de servicii protejate și de cantitatea totală de stocare a datelor de rezervă. Orice modificare adusă abonamentului sau adăugarea de resurse va atrage o taxă. Clientul va fi responsabil pentru acest lucru dacă echipa Meridian nu este implicată într-o astfel de implementare. Clientul trebuie să furnizeze o confirmare scrisă pentru a adăuga sau elimina resurse sau servicii din abonamentul Azure pentru a evita confuziile viitoare. Se face o copie de rezervă a datelor pentru serverul de aplicații și serverul de baze de date folosind Azure Backup pentru a proteja datele critice.

Politica de anulare:

 • Pentru anularea serviciilor este necesară o notificare de minim o lună.
 • Odată plasată o comandă de cumpărare, aceasta nu poate fi returnată.
 • Comenzile încărcate nu pot fi anulate sau înlocuite.

Termeni şi condiții Visa.
Detaliile ofertei menționate se bazează pe informațiile furnizate de partener. Visa nu oferă garanții cu privire la acuratețea informațiilor. Vă rugăm să verificați disponibilitatea și valabilitatea Ofertei direct cu Partenerul. Partenerul este singurul furnizor al tuturor mărfurilor și/sau serviciilor din această ofertă. În consecință, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că achiziția de către acesta a oricăror mărfuri și/sau servicii în cadrul acestei Oferte este un contract exclusiv între Partener și acesta, iar Visa nu este și nu va fi parte la acesta. Prin utilizarea sau încercarea de a utiliza orice mărfuri și servicii în cadrul acestei Oferte, Deținătorul de card Visa înțelege, recunoaște și este de acord că: Orice revendicări, plângeri sau dispute de orice natură care decurg din sau în legătură cu achiziționarea sau încercarea de cumpărare de către Deținătorul de card a oricăror mărfuri și /sau serviciile din această Ofertă (fiecare revendicare) vor fi soluționate de către Deținătorul de card Visa direct cu Partenerul, iar Deținătorul de card Visa nu va face nici o reclamație împotriva Visa. Fără a aduce atingere celor de mai sus și în măsura maximă permisă de lege, Visa nu va fi răspunzătoare față de nici o persoană pentru nici o pierdere, daune, cheltuială sau pretenție (directă sau indirectă) pentru vătămare corporală, deces, denaturare, daune sau omisiune apărute ca un rezultatul sau în legătură cu utilizarea sau încercarea de utilizare a Ofertei sau a mărfurilor și/sau serviciilor furnizate în cadrul Ofertei.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.