Visa Business card

 

Cardurile Visa Business îi ajută pe antreprenori să-și rezolve sarcinile financiare simplu și rapid. Cu ele, puteți să separați cheltuielile corporative de cele personale, să gestionați costurile companiei, să beneficiați de privilegii speciale în deplasările de afaceri și multe altele.

Avantajele cardurilor business

Sistem de raportare convenabil

Cumpărături online și offline

Opțiuni flexibile

Control financiar avansat

Nivel ridicat de deservire și protecție

Acceptarea cardului în întreaga lume


Privilegii speciale pentru deținători

Asistență medicală și juridică
 

Serviciul global de asistență pentru clienți GCAS


Oferte pentru deținătorii de carduri business

Partenerii noștri vă vor face gestionarea afacerii și mai convenabilă. Indiferent de etapa la care vă aflați, veți beneficia de ajutor specializat. Consultați soluțiile de afaceri de mai jos și activați serviciile alese, folosind chatbot-ul VisaConcierge.

Cum activez chatbot-ul?

Cu chatbot-ul Visa.Concierge, deținătorii de carduri comerciale Visa Business și Visa Platinum Business pot afla despre toate avantajele cardului lor într-un singur loc. Conectând chatbot-ul într-unul dintre messengerele folosite, obțineți un asistent virtual care vă permite să:

  • Contactați serviciul de concierge pentru a rezolva rapid și fără efort problemele de zi cu zi;
  • Aflați informații despre ofertele speciale pentru cardurile premium.

Platforma de sprijin pentru IMM-uri

IMM-urile stau la baza economiei noastre. Fie că sunteți la început de drum, fie că vă dezvoltați deja propria afacere, suntem aici pentru a vă ajuta.

Începeți propria afacere

Doar o idee sau un plan de a ieși pe piață cu un nou serviciu nu sunt suficiente. Lansarea unei afaceri implică, printre altele, planificarea aspectelor financiare, calcularea costurilor de lansare și înțelegerea tipurilor de plăți pe care le veți accepta.

Gestionați-vă afacerea

Dacă v-ați lansat deja propria afacere sau sunteți pe calea de a o face, trebuie să vă asigurați că vă gestionați corect finanțele, vânzările (directe și online) și reputația în internet.

Dezvoltați-vă afacerea

Revizuirea propriilor eforturi de marketing și identificarea unei strategii potrivite de comunicare pe rețelele de socializare vor ajuta afacerea dvs. să crească în direcția necesară.


Pentru a perfecta un card Visa Business, adresați-vă la oricare dintre băncile partenere: