Care beneficii aduce Nova Poshta afacerii dvs.?

Nova Poshta este un serviciu de livrări internaționale, care oferă o gamă completă de servicii de curierat pe teritoriul Republicii Moldova.

De ce Nova Poshta?

  • Compania este printre primii 3 cei mai rapizi operatori de livrare din Republica Moldova.
  • O rețea dezvoltată – 21 de oficii, 260 de poștomaturi și peste 50 de puncte Pick Up în toată țara.
  • O infrastructură proprie dezvoltată – centre de sortare la Chișinău, Bălți și Comrat.
  • Livrare a doua zi în orice localitate din Republica Moldova.

Ofertă specială de la Nova Poshta pentru deținătorii de carduri de afaceri Visa

Obțineți 15% reducere la serviciile de livrare spre Ucraina, România și pe teritoriul Republicii Moldova cu cardul de afaceri Visa.

Reducerea este valabilă pentru expedieri de documente și colete de până la 30 kg din oficiile Nova Poshta situate în Republica Moldova. Lista oficiilor poate fi găsită pe pagina web https://novaposhta.md/departments.

Cum să beneficiați de ofertă

  1. Obțineți un cod promoțional prin chatbot-ul Visa Concierge într-un messenger la alegerea dvs. (Viber/Telegram). Accesați chat-botul prin linkul furnizat și faceți click pe Visa for Business.
  2. Comunicați codul promoțional primit operatorului de la oficiu atunci când faceți expedierea.
  3. Plătiți serviciile cu cardul dvs. Visa Business sau Visa Platinum Businesss.

Oferta este valabilă de la 01 iunie 2024, 00:00 GMT până la 30 septembrie 2024, 23:59 GMT.

Termeni și condiții

Oferta nu se însumează cu alte oferte și nu se aplică ofertelor promoționale. Vă rugăm să vă identificați ca deținător de card de afaceri Visa (Visa Business, Visa Platinum Business, Visa Signature Business) și să utilizați acest card pentru plată. Oferta specială este nulă în cazul în care face subiect al unei interdicții sau restricții impuse de legislația aplicabilă. Toate taxele și comisioanele sunt calculate și plătite de către participanții-deținători de carduri de afaceri Visa (Visa Business, Visa Platinum Business) în mod independent. Oferta specială dată este furnizată de partener la discreția sa și în conformitate cu procedura prevăzută. Lista specifică de servicii și termenul de furnizare a acestora, precum și alte condiții de furnizare a serviciilor sunt negociate de către deținătorii de carduri de afaceri Visa (Visa Business, Visa Platinum Business) cu partener în mod independent. Costul final al serviciului poate fi aflat direct de la partener. Organizatorul programului își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula oricare sau toate ofertele speciale în orice moment și fără preaviz.

Aveți întrebări despre oferte? Chatbot-ul nostru VisaConcierge vă vine în ajutor!

Accesați chatbot-ul VisaConcierge, selectați butonul Support360 din meniul principal și obțineți informații complete.